سلام خسته نباشید من سه سال ازدواج کردم دو سال اقدامم با پریود منظم 28 روزه امروز 20 روز هست که عقب انداختم روز 8 دوره و 13 دوره بی بی چک منفی نشون داد رفتم دکتر آمپول پروژسترون تجویز کرد 5 روز از تزریق آمپول پروژسترون میگذره هنوز پریود نشدم به هیچ وجه علایم بارداری ندارم فقط امروز صبح یکم حالت تهوع داشتم که نمیدونم برای چی بود به نظر شما احتمال بارداری هست؟ شاید بگید بی بی چک بزارم بخدا از هر چی بی بی چک منفی و آزمایش منفی هست خسته شدم البته بگم من آزمایش هم ندادم میشه بگید چند روز صبر کنم بعد از آمپول پریود بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام

توصيه ميشود يک بتا اچ سی جی انجام دهيد و با جواب آن به متخصص زنان مراجعه كنيد

اگر بتا منفی باشد بايد تحت بررسی ها و درمانهای ناباروری قرار گيريد و اگر جواب مثبت باشد بايد مراقبت های بارداری برايتان شروع شود.