رفتارهای ضد و نقیض شوهرم

سلام. شوهرم گاهی انقدر خوش برخورد و خوش زبون و سرتا پا قربون صدقم میره جوری که من فکر میکنم بهتر از اون مردی تو دنیا نیست اما خصوصیات بدی هم داره. روی تختخواب مشترک نمی خوابه. میگه نمی تونم انقدر نزدیک به کسی بخوابم غذا خوردنش که افتضاح، تقریبا از همه غذاها بدش میاد . هر غذایی درست کنم با کلی غرغر میخوره در جمع دوستاش بهم گیر داده بود که باید بری کار کنی .دوستاشم داشتن بهمون میخندیدن. فامیل ما شهرستان زندگی میکنن و بعضیاشون نتونستن عروسی من بیان .حالا بعد از دو سال اومدن و کادو آوردن. ولی شوهرم بهش برخورده که چرا بعد از دو سال اومدن ؟ این در حالی که خیلی از فامیلای خودش هم هنوز هیچی کادو ندادن سر این موضوع قهر کرده الان ۴ روزه قهره باهام .هر موقع هم که قهر میکنه حتی اگه خودش مقصر باشه من تا پیشقدم نشم برای آشتی کردن اون هرگز نمیاد جلو باور کنید دیگه خسته شدم نمی دونم چیکار کنم راهنماییم کنید تو رو خدا...

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
با توجه به فرمایش های شما ظاهرا مشکلات زیادی بین شما و همسرتان هست که هر کدام نیاز به حل کردن به شکل اساسی دارند. بعضی از اخلاق ها و رفتار ها غیر قابل تغییر هستند یا زمان و انرژی زیادی برای تغییر و بهبود احتیاج دارند ،در مورد بیشتر مسایل میتوانید با صمیمیت و صبوری و صحبت کردن با ایشون به یک سری توافقات برسید
اما در مورد قهر کردن و پیشقدم شدن شما باید خدمتتون عرض کنم این رفتار خودتان هست که باعث میشه همسرتان پیش قدم نشه، در واقع شما از ابتدا ایشون رو به این سیستم عادت دادید
برای تغییر این عادت این با مدتی صبر کنید تا ایشون از قهر خسته شه و به سمت شما بیان، سعی کنید با حفظ غرور و شان همسرتان شما هم از موضع قدرت در ایید