توانایی دفاع از خود را ندارم

وقتی میخوام از خودم دفاع کنم میترسم از بچگی همین جوری بودم وقتی با کسی بحثم میشه حتی وقتی حق با منه نمیدونم چرا گریم میگیره دستام یخ میزنه و میلرزه نمیتونم از خودم دفاع کنم چیکار کنم که انقد ضعیف نباشم الان که ازدواج کردم مادرشوهرم خیلی اذیتم میکنه و من نمیدونم چجوری باید از خودم دفاع کنم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
برای بالا رفتن اعتماد به نفس بهترین کار کشف نقاط قوت خودتون هست .بعد رفتار جراتمندانه رو باید در خودتون افزایش بدهید که بتونید حرف تون رو بزنید