تاخیر در قاعدگی

سلام ببخشيد من هميشه قاعدگيم مرتب بوده برای بارداری اقدام کرديم بين دو تا تاريخ پريوديم باردار شدم اما از سر استرس تاريخ بعدی مريضيم پريود شدم از اونجا به بعد دو ماهه که عقب ميفته قاعدگيم. برج پيش 8 روز و اين برج 10 روز. بی بی چک هم ديشب گرفتم اما منفی بود البته اين ماه اقدامی نداشتيم فقط يکبار نطفه گذاری داشتيم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
منظورتان واضح نیست چگونه متوجه شدید باردار شدید و بعد سقط کرده اید و دوباره باردار شدید.؟؟؟ با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش