اخلاق بد همسرم

همسر من آدم خوبيه تحصيل كرده و مهربون اما يک مشكل بزرگ داره كه مدير نيست و از پس مغازش برنمياد خيلی تو گوشی هست و حرف خانواده و حتی كارگرش رو به جون و دل قبول ميكنه و به همين خاطر ورشكست كرد خيلی بدهی داريم ايشون چک خودشو پاس كرد ولی چک من رو نه ! و من به شدت نگران آيندم هستم از طرفی دكتر زنان به من گفته رحمم داره خشک ميشه و بايد سريع بچه دار بشم

مادر و يا خواهر هم ندارم كه تو بچه داری بهم كمک كنن و همسرم هم اميدی بهش ندارم

من بايد چی كار كنم واسه ادامه زندگيم و بچه دار شدن

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل مدير داخلي وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

مدير بودن تعريفی است كه هر فردی برداشت متفاوتی از آن دارد

اما گوشی بودن خود يک عامل مخرب است كه بايد اساسی و از روش های خاص مشاوره ايی حل شود

اين نااميدی به همسرتان آسيب زاست و باعث استرس و نگرانی شما ميشود و حال بدتان را بدتر ميكند

بهتر است گاهی

 افراد با همه كاستی ها به همسرش تكيه كند و او را حامی خود بداند .نگرانی برای آينده يک حس هميشگی و همگانی است .بهتر است با همسرتان راجب اين نگرانی صحبت كنيد برای زندگيتان برنامه ريزی كنيد صحبت های دكترتان را برايش توضيح دهيد و برای بچه دار دن دو نفره تصميم بگيريد .