گفتار کودک 19 ماهه

سلام. دخترم 19 ماهشه کلماتی مثل جیز، شیر، به به، تاب، توپ، جیش، هوهو، چی چی، دالی رو میگه  البته نه واضح ولی ماما بابا نمیگه البته خیلی برای خودش حرف میزنه هرچی می‌پرسیم نامفهوم جواب میده تا حدودی اشیاها رو بلده پنج مورد اعضای بدن نشون میده. نگرانم نیازه ببرمش پیش روانپزشک؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام عزیزم

كودک در ۱۹ماهگی باید حدود ۲۰ كلمه بگوید و ۵۰ درصد از گفتارش برای اطرافیان غیر از مادر قابل فهم باشد. اینكه شما میگوید واضح نمیگوید باید ارزیابی بالینی بشه. بهتره حتما یه گفتاردرمان یه ارزیابی از كودک داشته باشه تا در آینده دچار مشگلاتی مثل اختلالات یادگیری در دوران مدرسه نشه و یا اگر كودک دچار تاخیر كلامی هست برای درمان زمان طلایی از دست نده. نیازی به روانپزشک نیست باید گفتاردرمان ارزیابی كنه. نزدیک محل زندگی خود یه كلینیک گفتاردرمانی پیدا كنید و مراجعه كنید.💐