زایمان راحت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 51 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام میشه برای زایمان راحت راهنماییم کنید؟ ورزش یا مواد خوراکی که برای راحت شدن زایمان مناسب هستن ...

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام و ابراز خرسندی از نظر شما كه منتظر زايمان راحت خودبخودی نيستيد و جهت دست يابی به آن تلاش ميكنيد. بهتر است چكاپ كامل انجام دهيد تا موارد احتمالی كه با آن تا به حال روبه رو نبوديد ، مشخص و اصلاح شود. هرگونه ورزشی را به شما پيشنهاد ميدهم مگر آنكه مشكل عضلانی ، اسكلتی داشته باشيد. پيلاتس جزو ورزشهای اصلاحی و مفيد است.كه روی لگن تاثير بسزايی دارد.

تجربه شما

پيلاتس بارداری و يا هر نوع ورزش در دوران بارداری بايستی تحت نظر مامای دوره ديده انجام گيرد تا برای مادر و جنين مشكلی پيش نيايد. اين كار صحيحی نيست كه بدون دانستن شرايط مادر و جنينش ، حركتی را پيشنهاد داد. حتی برای شما در ماهها و هفته های مختلف ، تمرينات خاص آن دوره در نظر گرفته ميشود.

مرسی از شما

نه خداراشکر مشکلی ندارم

ورزش پیلاتس هم درموردش زیاد خوندم اما دقیقا حرکات مفیدش برای خانم های باردار رو بلد نیستم

میشه راهنماییم کنید؟