لخته خون وسط سیکل

سلام من ۳ ماهه قرص پیشگیری رو قطع کردم و پریودم منظم بوده اینماه ۸/۱۹ پریود شدم۸/۳۰ سونوی واژینال انجام دادم ۳تا چپ و ۲ تا راست فولیکول داشتم به سفارش پزشک ۹/۳،۴،۵ نزدیکی داشتم الآن سینه هام ترشح دارن اما ۱۸ام بی بی چکم منفی بود الآن ۲۰ آذره و از دیشب موقع ادرار ۴بار لخته های ریز خون ازم رفته ممکنه باردار باشم؟ اگر نه مشکلم چی میتونه باشه؟ تشکر از زحماتتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
از نظر تغییرات هورمونی چک شوید و آزمایش پرولاکتین بدهید.‌از روی علائم فوق در مورد بارداری نظر نمی دهند اگر تاخیر بیش از ده روز داشتید آزمایش بدهید و بعد از چند ماه اگر نتیجه نگرفتید به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید.‌شب خوش