محاسبه روز تخمک گذاری

سیکل هام ۳۰ تا ۳۱ روزه است از روز هشتم استفاده کردم ، امروز که روز دهم سیکلم خطش یک خرده پررنگ شده یک مقدارم ترشح دارم ،آخه رو بروشور کیت نوشته از روز ۱۳ سیکل های ۳۰ روزه استفاده کنن، حالا به نظرتون با توجه به اینکه روز دهم یک کم پررنگ شده احتمال داره فردا یا پس فردا تخمک گذاری داشته باشم یا فعلا زوده؟ میگن سیکل های ۳۰ روزه، ۱۵ ۱۶ ۱۷ تخمک گذاری دارن چکار کنم گیج شدم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گلم، جالبه كه با اينكه زمان به شما داده شده است ، زودتر از موعد از كيت استفاده كرده ايد! اگر رنگ پررنگتر شده است نشانه نزديک شدن به زمان تخمكگذاری می باشد و با توجه به افزايش ترشحات ، اين احتمال بالاتر ميرود. شايد اين بار تخمكگذاری شما زودتر از زمان تقريبی داده شده، اتفاق بيفتد .اين مسئله جای نگرانی ندارد. و دور از ذهن نيست.