علت مقاربت دردناک

باسلام من ۲۰سالمه و دوساله ازدواج کردم موقع نامزدی به پزشک مامایی مراجعه کردم و معاینه کردن منو و گفتن جنس پرده بکارتم حلقویه و موقع رابطه زناشویی خون نمیاد من از وقتی که با همسرم رابطه داشتم تا الان هر سری اوایلش با درد همراهه که در دهانش فقط درد بیشتره.بعد از چند دقیقه دردش کلا میره و دهانه واژنم باز میشه من میترسم که مشکلی برام پیش بیاد تا به حال هم خونی ندیدم یا خونریزی ای نکرده. سونوگرافی هم کردم آندومتریوزم ندارم.راهنماییم کنید چه میتونم بکنم باتشکر از شما.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

شايعترين علت مقاربت دردناک مشكلات روحی و عدم ميل به تماس جنسی و يا عدم علاقه به همسر و مشكلات اجتماعی است

درصد كمی هم در اثر مشكلات آناتوميک مانند اختلالات مادرزادی دستگاه تناسلی، عفونت و يا واژينيسموس و..... ايجاد ميشود توصيه ميشود جهت معاينه و راهنمايی لازم به متخصص زنان مراجعه كنيد.