بی مسئولیت بودن همسر

سلام من هجده ساله ازدواج كردم و شوهرم در دنيا به غير از خودش هيچ كس ديگه ای را با ارزش نميدونه حتی خانوادش. حتی حاضر نيست بره سركار و من با وجود دو تا بچه دو ساله مجبورم كار كنم البته داخل خونه. تمام مسايل مالی خونه پای خودم هست قسط خونه و قبضها و ساير مسايل. هميشه هم طلبكاره كه چرا نميتونه بهترين لباسا و ادكلنها رو داشته باشه البته خودش اصلا درآمدی نداره و نزديک هفت ساله كار نميكنه. در اين مدت درس ميخوند و متاسفانه تمام مقاله هاشو من مجبور بودم انجام بدم و الا دعوا ميشد يا بچه ها را اذيت ميكرد. دليلش هم هميشه اين بود كه من ازش خواستم ادامه تحصيل بده. به مشاور هم اصلا اعتقادی نداره و هميشه ميگه من مشكل ندارم تو مشكل داری. الان واقعا از دستش خسته شدم و تبديل شدم به يک آدم افسرده و ميترسم اين بلا سر بچه هام هم بياد. نميدونم واقعا چیكار بايد بكنم ميشه لطفا راهنماييم كنين چطور بايد باهاش رفتار كنم تا يک كم مسئوليت زندگی را قبول كنه. واقعا بريدم.

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل مترجم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام خدمت شما بانوی عزیز. در حالی که نوشته ی شما را میخواندم یک سوال خیلی مهم به ذهنم رسید : چرا شما تا این حد به یک آدم حتی اگر همسرتان باشد باج می دهید؟ این که شما به تنهایی از پس یک زندگی 4 نفره بر می آیید نشان دهنده قدرت و استقلال شما است و اینکه توانمند هستید اما این توانمند بودن به هیچ عنوان نباید باعث شود که شما مسولیتهای بیش از حد توان خود را در زندگی بپذیرید. اینکه همسر شما مسولیت پذیر نیستند تا حدی هم به رفتار شما با ایشان برمیگردد که حاوی این پیام است: من تمام اوضاع را تحت مدیریت دارم خیالت راحت باشد. ابتدا به شدت لازم است از موضع ضعف بیرون بیایید و ببینید واکنش همسر شما در زمانی که احتیاجاتش برطرف نشود چیست؟ ممکن است همسر شما در طیف خودشیفتگی قرار داشته باشد و وقتی شما را در کنترل خود نبیند شروع به تحقیر یا ایجاد احساس گناه یا حتی آزار و اذیت بکند، اما با قاطعیت به شمامیگویم که شما درحال حاضر دچار نوعی خشونت هستید که خودتان آن را انتخاب کرده اید و باید جلوی این آزار روحی و جسمانی را بگیرید. لطفا خود شما به مشاور مراجعه کنید و نحوه سازگار شدن و یادگرفتن مهارتهای مدیریت زندگی را بیاموزید. موفق باشید