برای اينكه پوست صورتم شفاف تر بشه و كک و مک هام كمرنگ تر بشن چيكار كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام برای شفاف تر شدن پوست باید از آفتاب دوری کنید مرتب کرم ضد آفتاب استفاده کنید کرم های روشن کننده ای که در معاینه حضوری توسط متخصص پوست تجویز می شوند را استفاده کنید از میکرودرم و مزوتراپی هم برای روشنی پوست می توان استفاده کرد برای درمان کک و مک ها از لیزر کیو سوئیچ استفاده می شود