آیا احتمال حاملگی هست؟

سلام. من ۵ آذر موعد پریودم بود که نشدم و ۱۳ آذر آزمایش بتا دادم منفی بود ولی هنوز پریود نشدم چند روزم هست که کمرم و زیر دلم درد میکنه آیا احتمالش هست که من باردار باشم؟ و اگر احتمال بارداری وجود نداره دلیل عقب افتادن پریود چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گلم، وقتی جواب تست خونتون منفی است پس احتمال بارداری مردود ميباشد. جهت بررسی علت عقب افتادن پريودتان مراجعه داشته باشيد خانمهای ماما و متخصصين زنان در اين مسير به شما كمک خواهند كرد.