لکنت زبان پسر سه سال و نیمه

پسر سه سال و نیمه دارم که چند روزه دچار لکنت شده قبلا عالی و روان حرف میزد البته الان شعرهایی که بلد بود و روان میخونه ولی در صحبت کردن مشکل داره تقریبا یک هفته اس اینجور شده قبلا هم یکی دوبار لکنت شد ولی خیلی کمتر بود ولی اینسری شدیده و زور میزنه موقع حرف زدن و به زور ادا میکنه کلماتو . خیلی ناراحت و نگران خوب میشه موقته ؟یا موندگاره مهد هم میره سه ماها ممکنه از مهد باشه ببرمش مهد یا دیگه نبرمش

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام عزیزم
ببینید لکنت که در کل نوسان داره و کم و زیاد میشه و باید ببرید گفتاردرمانی تا شدیدتر ازین نشده...زیر پنج همیشه بهتر جواب میگیره.
مهد نه تاثیری نداره روی لکنت اما مسخره کردن بقیه رو اضطراب و اعتماد به نفس بچتون قطعا تاثیر داره