سلام در مورد بیماری مادرم سوال داشتم مادرم 20 سال اختلال دوقطبی داشتند بیشتر از دوسال است که با مصرف قرص دپاکین ،الانزاپین و پروپرانول بهبود پیدا کردند روزی 13 تا قرص میخورد بعد یک سال دکترشون گفتند به مرور داروهارو کم کنید مثلا یک روز درمیان و ....اما روش درستی بهم یاد ندادند و من با توجه به اطلاعاتی که خودم پیدا کردم به مرور پروپرانول را کنار گذاشت والپرات سدیم هم همینطور وقتی پرسیدم که چطوری کم کنم توضیح درستی بهم ندادن وتصمیم گرفتم با کم شدن دوز دارو روی خلقیات مادرم تمرکز کنم و ببینم که منجر به برگشت بیماری نمیشه الان فقط یک قرص الانزاپین پنج میخوره و اوضاع خوبی داره اما یک روز درمیان که خورد حس کردم احساس افسردگی میکنه. دوباره هر شب گفتم بخوره سوالام اینه الان من باید چیکار کنم به خوردن دارو تا آخر عمر ادامه بده ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 50 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.در بسیاری از بیماریهای جسمی مثل فشارخون،دیابت و...فرد طولانی مدت و گاه در تمام طول عمر دارو مصرف مینماید.اختلالات روانپزشکی نیز گاها از این حالت مستثنی نیستند.

من سیر و شدت بیماری مادر شما را نمیدانم و به نظرم بهترین راهنما پزشک معالج است.

ولی توصیه کلی اینه که اگر احساس میکنید با کاهش دوز الانزاپین بیماری درحال عود است به هیچ وجه این کار را نکنید.