با سلام. من چهار ماهی میشه که دچار خارش بدن شدم. اوایل از زانوهام شروع شدن و الان کل بدنم دچار خارش شده.سه بار دکتر پوست رفتم.پمادها و شامپو بدن های مختلفی دادن. قرص سیتریزین و تلفست هم دادان. ولی اثری نذاشته

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام خارش بدن انواع مختلفی دارد و خارش های پوست فصل بزرگی از کتاب متخصصین پوست را تشکیل می دهند باید حتما مراجعه حضوری به متخصص داشته باشید و پس از انجام معاینه و آزمایشات لازم درمان مناسب برای شما شروع شود