زایمان طبیعی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 54 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خدمت کارشناسان محترم نی نی سایت. وقت بخیر

آیا اگر در هنگام زایمان چانه جنین به سینه اش نچسبیده باشد و سرش رو به بالا باشد، امکان زایمان طبیعی وجود دارد یا نه؟

با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

اگر جنین سفالیک باشد، بله. زایمان ممکن است.

اما اگر بریج باشد، خیر

تجربه شما

لطفا مجدد پاسخ قبلی را بخوانید.و لطفا بفرمایید که از کجا متوجه محل قرارگیری چانه شده اید؟و الان جنین سفالیک است یا صورت یا بریچ یا...؟و چند هفته اید؟و آیا جنین در لگن فیکس شده؟همانطور که گفتم درجنین سفالیک زایمان مقدور است اما اینطور که شما میگویید چانه نچسبیده،پس جنین شما سفالیک نیست و احتمالا عضو نمایش صورت یا ابروست و شایدهم بریچ است.

که در این موارد در شرایط خاصی امکان زایمان طبیعی هست.

و به ماساژ و ورزش و...ربطی ندارد.

لطفا شرایط خود را واضحتر مطرح کنید.

در کل،

تا زمانی که دردها شروع نشده باشد،نمیتوان گفت که عضو نمایش دقیقا چه وضعیتی دارد و زایمان مقدور است یا نه؟چون جنین تا زمانی که کاملا در لگن فیکس نشده دائما در حال حرکت است و نمیتوان برای زایمان و امکان آن نظری داد.

خیلی ممنون از پاسختون خانم دکتر

آیا در این حالت زایمان طبیعی طولانی تر و دردناک تر خواهد بود یا میتوان با راه هایی مثل ماساژ و ... چانه را به سینه چسباند.

چون شنیده ام که بهترین وضعیت برای زایمان طبیعی وضعیتی است که چانه جنین به سینه او چسبیده باشد. و اگر نتوان این کار را انجام داد سزارین باید انجام شود؟