لکنت زبان ناگهانی کودک

233 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . پسرم دو سال و نیمشه الان یک هفته اس با لکنت زبان حرف میزنه قبل این خیلی خوب کامل حرف میزد و خیلی ناگهانی دچار لکنت شده خیلی نگرانشم خواهش میکنم کمکم کنید چیکارش کنم چه دکتری ببرم آیا خوب میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام عزیزم وقتتون به خیر

مادر عزیز زمانی که بچه ها دچار ناروانی و لکنت میشن یهترین راه اینه که ببرید گفتاردرمانی و ارزیابی کنند که ببینیم ناروانی طبیعی و موقت هست و یا نه به سمت لکنت مرضی میره.هیچ واکنش خاصی ام به لکنت بچتون نشون ندید

تجربه شما

سلام آره خوب میشه نگران نباشین فقط عصبیش نکنین عادتش بدین آروم شمرده شمرده صحبت کنه با گوشی هم صحبت نکنه چیزای سرد هم نخوره