سلام خانم دکتر وقت بخیر.

مدت 3 ماه خونریزی پریود من با دوره های قبل فرق کرده به طوریکه این 3 دفعه آخر با تاخیر (ماه اول ۳روز/ ماه دوم ۶روز و ماه سوم ۳ روز) البته قبلا بهم گفتین دوره ۲۱ روز تا ۳۵ روز طبیعی.بوده همراه با لکه بینی و به مقدار کمتر از گذشته به طوریکه اگر قبل هر 2 ساعت مجبور به تعویض نوار میشدم ( به علت خونریزی زیاد) الان هر 4 ساعت شاید نیمی از نوار پر شود و دفعات گذشته خونریزی روز اول و دوم بسیار زیاد بود و از روز 5 لکه بینی. ولی الان 2 روز قبل از پریود لکه بینی دارم و شدت خونریزی کم هست ولی روز 5 و 6 هم خونریزی دارم. من مجرد هستم.

کمی نگران شدم . به نظرتون مشکلی هست؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نگران نباشید طول دوره پریود و سیکل های قاعدگی شما و حجم خون ریزی کاملا نرمال است و مشکل جدی وجود ندارد موفق باشید.