سیاه شدن ناخن پا

باسلام حدود 5 سال بود که ناخن شصت پام خیلی زشت و کلفت شده بود به همین خاطر سه ماه پیش رفتم ناخن های پامو لاک دائم زدم تا زشتی ناخنم معلوم نباشه الان هفته پیش که رفتم برای ترمیم ناخنم دیدم که رنگ ناخنم به سیاهی میزنه ولی توجه نکردم الان که ناخن پام رو نگاه کردم دیدم تا ته ناخن پام از بسترش جدا شده ولی از بغل به انگشتم چسبیده خلال دندون زدم تا ته رفت دردم ندارم کمکم کنید خیلی ترسیدم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام احتمالاً شما دچار جداشدگی ناخن از بستر ناخن اونیکولیز شده اید برای تشخیص بهتر و درمان حتما به متخصص پوست مراجعه حضوری داشته باشید