علائم زگیل تناسلی چیست؟

130 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشین چند روز پیش متوجه شدم یک زاییده گوشتی کوچک نزدیک به مقعدم درآوردم که حالت گل کلمی نداره و شبیه خاله گوشتیه نمیدونم که زگیل هستش یا نه الان خیلی کوچیک شده تقریبا با پوستم هم سطح شده و نتونستم به پزشک مراجعه کنم.خواستم بدونم اگر این زگیل باشه با اینکه داره کوچیک میشه و از بین میره بازم نیاز به درمان هستش؟ واینکه میتونه زگیل باشه؟ چون تابحال رابطه خطرناک نداشتم و همسرمم زگیل نداره.خودمم شیرده هستم. ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
با توجه به شرح حال شما، زگیل نیست و نیاز به پیگیری و درمان خاصی ندارد

تجربه شما

ویروس اچ پی وی یا پاپیلومای انسانی (HPV) ویروسی است که از طریق تماس پوست با پوست و روابط جنسی منتقل می شود. بیش از 100 نوع HPV وجود دارد که از طریق تماس جنسی قابل انتقال است و می تواند بر اندام تناسلی، دهان و گلو تاثیر بگذارد. به همین ترتیب اچ پی وی شایع ترین بیماری روابط جنسی است. اغلب افرادی که روابط جنسی زیادی دارند نوعی از آن را دریافت می کنند. در برخی از موارد عفونت HPV تناسلی ممکن است باعث ایجاد مشکلات سلامتی شود. با این حال، برخی از انواع اچ پی وی می توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و حتی سرطان دهانه رحم، مقعد و گلو شود.

منبع : سایت کلینیک اچ پی وی