عوارض قرص آلپرازولام

باسلام خدمت شما

پدرم ۵۹ سال داره و نزدیک ۱۰ساله که قرص آلپرازولام بدون نسخه و سرخود استفاده میکنه،هر وقت عصبی میشه یک قرص میخوره، روزی دو سه تا، ما خیلی نگرانش هستیم و به هیچ وجه راضی نمیشه پیش دکتر بره،شبها اصلا نمیخوابه و بیداره و آدم خیلی غیرمنطقی و عصبیه، یک مدته که سرما میخوره چند روز تب میکنه و سرفه های شدیدی داره و رنگ صورتش میپره، آیا اینا عوارض مصرف قرص میتونه باشه؟ یا نشانه های مشکل خاصی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
پدر گرامی شما دچار اعتیاد دارویی به آلپرازولام شده و می بایست تحت نظر یک روانپزشک از آلپرازولام رها شوند .
ولی علائم ذکر شده مثل تب و سرفه و اینها ربطی به خوردن آلپرازولام ندارد .