درخواست رابطه زیاد از طرف همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 811 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. به نظرتون ممکنه شوهرم مشکل جنسی داشته باشه؟ اوایل ازدواج هفته ای دو بار رابطه داشتیم. بعد از چهار سال رابطه شد هفته ای یکبار. حالا حدود چند ماه هست هر روز رابطه میخواد. حین نزدیکی هم حرفای عجیب میزنه مثلا از اینکه کاش چند نفر بودیم! بعد از نزدیکی میگه اینا از رو شهوت بوده و منظوری نداشته. چند شب پیش هم حین نزدیکی فحشای ناموسی به خواهر و مادرم داد که من زدم توی گوشش و خواستم از خونه برم که خیلی معذرت خواست و گفت منظوری نداشته . خیلی ناراحتم لطفا جوابمو بدید. در ضمن مدتی سیگار میکشه و قسم میخوره که چیزی جز سیگار معمولی مصرف نمیکنه.

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
با توجه به سیر و تغییرات اخیر همسرتان توصیه می کنم حتما به یک روانپزشک مراجعه نمایند تا شرح حال دقیقی از ایشان اخذ گردد .

تجربه شما

فيلماهای مستهجن زياد نميبينه؟؟

@نيلاجون

نه.