ریزش شدید مو و رشد نکردن

سلام.

من 26 سالمه اما از کودکی موهام هم رشدش کم بود و هم تارهاش نازک بود.الان که ریزشش خیلی زیاد شده به طوری که کف خونم همش پر از مو است. رشد هم که اصلا نداره. به طوریکه من و دخترخالم همزمان کوتاه کردیم برای اون تا کمرش رسیده الان و برای من تا شونه هامم بزور میرسه.

یکی از دوستانم سکه ای موهاش ریخت از پیاز عنصل استفاده کرد و به عین دیدم که خیلی زود دوباره رشد کرد و پر شد. میخواسم ببینم منم با این شرایطی که عرض کردم استفاده کنم تاثیر داره یا فقط برای درمان سکه ای و اگر میتونم استفاده کنم شیوه مصرفش چطوریه؟

برای درمانش به پزشک هم مراجعه کررم شامپو سرم مو و ماینوکسیدیل و قرص زینک و از این داروها داد ولی تاثیر نداشت.

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست و مو

سلام با این اوصاف احتمالاً شما به یکی از انواع کم پشتی های ژنتیکی مبتلا هستید البته تا وقتی از نزدیک معاینه نشوید و آزمایشات لازم انجام نشود راجع به نوع آن و درمان آن نمی توان نظر داد مسلماً درمان های ریزش موی سکه ای کمکی به شما نخواهد کرد چون اصولا با ریزش موی شما متفاوت است