مصرف قرص لاغری در بارداری

با سلام

من 30سالمه و حدود یک ماه و نیمه که متوجه شدم باردارم و الان در هفته یازدهم هستم.

دقیقا" در هفته سوم بارداری بدون اینکه متوجه این موضوع باشم 4 تا آمپول برای سرماخوردگی و یک آمپول برای آبریزش بینی زدم و حدود 10 روز قرص آموکسی سیلین خوردم (هیچ کدام از آمپول ها پنی سینیل نبود.)

چیزی که خیلی نگرانم کرده اینه که دقیقا" همرا با سرماخوردگی در همون هفته به خاطر لاغری قرص لاغری آدیوس را به تعداد 7 عدد خوردم و با شگاه میرفتم.

چیزی که خیلی نگرانم کرده و هر روز باباتش استرس دارم اینه که آیا مصرف قرص لاغری و آمپولهایی که در هفته سوم بارداری زدم نکنه به بچم آسیبی برسونه و باعث ناهنجاری بشه خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی نگرانم

تا به امروز سه بار سونوگرافی انجام دادم که خداروشکر دکترم گفته همه چی طبیعیه ولی من خودم خیلی نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
داروهایی که برای سرماخوردگی تجویز می شود اکثرا در بارداری نیز ایمن است. اموکسی سیلین نیز همین طور.
ورزش در بارداری منعی ندارد مگر اینکه احتمال ضربه به شکم را داشته باشد و ان هم در سنین بالاتر نه در اوایل بارداری.
نگران نباشید درصورتیکه مشکلی وجود داشت حتما در سونوگرافی ها مشخص می شد.
همچنین چند وقت دیگر غربالگری نوبت اول را انجام میدم که احتمال ناهنجاری ها را نیز بررسی می نماید.