مشکلات خانوادگی و اضطراب

با سلام بنده به دلیل مشکلات زیادی که در خانوادم دارم و فشارعصبی که این مشکلات بهم وارد میکنن دچار نوعی اضطراب شدم.

اعتماد به نفس ندارم

تو جمع نمیتونم صحبت کنم خجالت میکشم

همیشه ناامیدم

نگرانم.به حدی که حتی هر شب به این فکر میکنم که نکنه زلزله بیاد و میترسم

خیلی اطرافیانم رو دوست ندارم

(البته زندگی زناشویی موفقی دارم)

و خلاصه اینکه هیچ احساس خوبی ندارم.

خواهش میکنم از شما مشاورین مجرب که به بهترین نحو برای مشکلم چاره جویی کنید

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیزم سلام، متاسفانه توضیحی که دادید برای شرح مساله تان کافی نیست اما به طور کلی همین که اضطراب را در خود تشخیص داده اید و متوجه شده اید که روی چه جنبه هایی از زندگی شما تاثیر گذاشته است نکته ی بسیار خوبی است، حال بهتر است درباره مشکلات خود بیندیشید و حتی تک به تک آنها روی کاغذ آورده و ببینید چقدر از این مشکلات مستقیما روی زندگی شخصی شما و همسرتان تاثیر گذار است و چقدر از آن مشکلات خانواده یا اطرافیان شما هستند که غیر مستقیم شما را درگیر کرده اند، سپس فاجعه آمیز ترین حالت ممکن درباره مشکلاتتان را در نظر بگیرید و از خود بپرسید ممکن است در آن حالت چه کاری انجام دهید؟ عینی تر کردن مشکلات و نقطه ی آخر آن را در نظر گرفتن تا حدی از اضطراب شما کم میکند، در درجه بعدی شما نیاز دارید از ترسهایتان، خشم هایتان و احساسهایی که باعث فشار بر روی شما شده اند با یک مشاور حضوری حرفه ای و کاربلد صحبت کنید تا مهارتهای رویارویی با اتفاقات فعلی تان را در خود پیدا کنید. اینکه اطرافیان خود را دوست ندارید نشان دهنده لزوم تغییر در ساختار کلی روابطتان هست که حتما نیاز به رسیدگی بیشتر و تصمیم گیری شما دارد. مطمنم که با نظم دهی به ذهن خود تا حد زیادی ارامش به شما بازخواهد گشت، موفق باشید