درمان ترشحات سبز رنگ واژن

سلام خانوم دکتر خسته نباشید،من دیگه از بی توجهی دکترا به نت پناه آوردم

خانوم دکتر من و و نامزدم پارسال همین موقع ها رابطه آنال داشتیم و بعد یک مدت متوجه شدم که ترشحاتم زرد شدن دکتر رفتم و گفتن که دلم نمیاد واست قرص بنویسم بهداشت و رعایت کن،بعد یک مدت دیدم وضع خیلی بده دوباره رفتم واسم مترونیدازول و کرم تجویز کردن خوب نشدم

البته اضافه کنم من کیست تخمدان داشتم دو ماه اول قرص یاز مصرف کردم اوکی نشد چن ماه بعدشم رفتم دکتر قرص اچ دی داد که کیستم خوب شد ولی حین سونو به من گفتن که تنبلی تخمدان گرفتی :|

تو این سه باری که برای کیستم دکتر رفتم برای عفونت هم به مدت ۱۰ روز قرص میخوردم ولی نتیجه نمیگرفتم به ۶ روز نکشیده که جواب نمیگرفتم دارو هارو قطع میکردم. قرصای مترونیدازول و تاوانکس و ایترانکس بودن.

چند ماه پیش متوجه خروج عفونت از مقعدم هم شدم ولی با مصرف قرصا خوب شد الان فقط وقتی خودمو میشورم احساس لزج بودن بهم دست میده ولی مثل اول نیست

و اضافه کنم که نامزد من نزدیک ۴،۵ ساله که اسپرمش زرده و رابطه ای با کسی به غیر من نداشتن.

امروز رفتم دکتر و گفتم که عفونت دارم ولی خارش و سوزش ندارم و عفونتم سبز کمرنگه ولی بو نداره و صبحا به شدت خلط دارم

دکتر چکاپ نکرد ولی ازمایش اچ آی وی و هپاتیت و یک سری چیزا دیگه رو داد که مطمئن بشیم چیزی نیست،اصلا نگفت برو یک آزمایش بده که بفهمیم عفونتت باکتریه یا قارچی

الان برام ۶ تا آمپول جنتامایسین ۴۰ به فاصله ۱۲ ساعت نوشت و قرص مترونیدازول و آزیترومایسین و فلوکونازول

نظر شما چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل گرافیست وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

متاسفانه با وجود توضیحات بسیار طولانی که دادید، تنها راه تشخیص معاینه شما میباشد و هیچ توصیه ای بدون معاینه نمیتوان کرد