سلام دکتر سلمان اسلامی آیا مثانه عصبی برای مثانه و کلیه ها ضرر دارد ‌احتمال آسیب دارد به کلیه و مثانه ؟در صورتیکه مزمن باشد و چند سال طول کشیده باشد ؟و سوال دومم اینه آیا ورزش کگل تاثیری دارد ؟؟ممنون

پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام
آسیب مثانه عصبی، به شدت آن و مدت زمانی که وجود داشته ، بستگی دارد.
باید ابتدا وجود عفونت ادراری ارزیابی شود، در ادامه برگشت ادرار مثانه به کلیه ها و همچنین میزان باقیمانده ادرار در مثانه و میزان تخلیه ادرار از مثانه ، بررسی شود.