بخشش خانواده همسر

چطور مادرشوهر و پدرشوهرم را ببخشم. سال دوم زندگیمون میخواستیم خونه بخریم پدرشوهرم تحت تاثیر مادرشوهرم،شوهرم را از خرید خونه منصرف کرد. یک سال خانه پدرشوهر نشستیم ولی پدرشوهر ازمون رهن گرفت. سال پیش چون رهن دادیم تا پولمونو تکمیل کنیم و بذاریم بانک مسکن برای برداشتن مسکن اولی، بخاطر تاخیر سال پیش،امسال برخورد کردیم با گرونی ها. مجبور شدیم خونه کوچیک که اصلا دلخواهمون نبود بخریم.

پدرشوهر و مادرشوهرم دوست ندارن ما یه خونه بزرگ بخریم. نمیخوان یه جای خوب خونه بخریم.میخوان از نظر مالی خودشون پایین تر باشیم.

پیش بقیه به خودشونم مینازن که ما خیلی هوای فامیل و همدیگه رو داریم.

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
پدر و مادر خیرخواه فرزند هستند. اما اگر فکر می‌کنید واقعا برای شما مشکل ایجاد کردند بهترین راه این است با ایشان صمیمی و مهربان صحبت کنید و دلیلش را بپرسید.
اگر دلیل قانع‌کننده‌ای داشتند که هیچ. و اگر دلیل قانع‌کننده‌ای نیاوردند، بدون این‌که به آن‌ها بی‌احترامی کنید فقط ارتباطتان را کم کنید.
اگر حقی از شما پایمال شده درباره‌ی آن حق، با ایشان صحبت کنید. چون ممکن است واقعا اینطور نباشد که شما فکر می‌کنید.
اما به هر حال بخشنده بودن از صفات بسیار عالیِ انسانی است به‌ویژه بخشیدن بزرگترهایی که حق به گردن ما دارند.
آن‌ها پدر و مادرند و حتماً دلسوز فرزند هستند.
موفق باشید..