مادر عصبی و کتک زدن کودک

220 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۳۸ سالمه و شاغل و دخترم ۶سالشه و خیلی زود عصبی میشم و گاهی دخترمو میزنم یا دعواش میکنم با همسرم هم گاهی تحمل بداخلاقیهاو رفتارهاشو ندارم و تند میشم ولی خیلی عذاب وجدان براd دخترم دارم خیلی خرید میکنه و تو مغازه اگه چیزی براش نخرم شروع میکنه به گریه های طولانی و ناجور که مجبور میشم نیشگونش میگیرم یا روی خواسته هاش پافشاری میکنه و گریه و زجه های بدی میزنه واقعا گاهی روانی میشم میگم کاش بچه دار نمیشدم یا اصلا خودم به دنیا نمی اومدم با این اعصاب داغون که بقیه رو عذاب بدم خواهشا بگین چه کار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز شما حتما حضوری پیش مشاور بروید تا مشکلتان را حل کند . چون همین رفتارهای پرخاشگرانه ما روی دخترتان هم تاثیر گذاشته و روز به روز هم بدتر می شود . حتما کمک بگیرید تا بتوانید خود را کنترل کنید .
موفق باشید .

تجربه شما

مشکل منم‌ همینه منم خیلی زود عصبی میشم دست رو دخترم بلند میکنم ولی بعد پشیمون میشم چون اصلا دخترم اصلا گناهی نداره 😞