درمان کیست 40 میلی تخمدان

سلام من تخمدان طرف چپم یک کیست ۴۰ میل داره دکتر برام یک دوره قرص اچ دی نوشت برطرف نشد چون هنوز درد دارم

بعد رو کردم به طب سنتی یک ماهه دارم مخلوط سیاه دانه با عسل رو میخورم ولی باز هیچی و بازم درد دارم چیکار کنم دفع بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

كيست ٤ سانتی تنها نميتواند باعت درد شديد و ناراحت كننده شود احتمالا يا كيستتان بزرگتر است يا مشكل همراه ديگری هم داريد توصيه ميشود جهت ارزيابی بيشتر به فلوشيپ لاپاروسكوپی مراجعه كنيد