طرز استفاده از کاپ قاعدگی

سلام خسته نباشید. میخواستم در مورد کاپ قاعدگی لونت بپرسم که آیا خوبه؟ عوارض خاصی نداره؟ یا مث نوار بهداشتی که باید به موقع تعویض بشه بهداشت رعایت کرد تا دچار عفونت نشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
آن چیزی که در تبلیغات این محصول وجود دارد، عالی است‌. اما این محصول احتمال دارد در صورت انتخاب ننمودن سایز مناسب باعث زخم و آسیب دهانه رحم گردد و همچنین نشتی داشته باشد. در صورتی که از وسایل جلوگیری داخل رحم (آیودی) استفاده می کنید مشکلاتی را ممکن است ایجاد نماید.
این محصول نیز مانند تامپون و سایر موارد بایستی به موقع خارج شود و زمان آن ۱۲ ساعته است.
بهتر است برای استفاده از آن با متخصص زنان به صورت حضوری مشاوره شوید.