درمان عفونت مکرر زنان

سلام خسته نباشید من توی یک سال گذشته هرموقع رفتم دکتر زنان گفته عفونت دارم بار اول که میرم میگه عفونت شدیده دهانه رحم ملتهبه بار دوم که میرم میگه بهتر شدی و یک عفونت نرماله نمیدونم چرا درمان نمیشه بخدا دیگه خسته شدم توی شهر ماهم دکتر زنان درست و حسابی نیست اصلا وقت نمیزاره و دقت نمیکنه نمیدونم دیگه باید چیکار کنم میترسم در آینده برای بارداری برام مشکل به وجود بیاد😞😞😞

داروهایی که سری قبل مصرف کردم کلوتریمازول با دو تا قرص خوراکی بود، که بهتر شدم (علائمم خارش و سوزش شدید بود) که بعد مصرف داروهام پریود شدم و نرفتم دکتر،البته برای عفونت سینوسهام این وسط داروی فلوکساسین دکتر بهم داد و مصرف میکردم که به نظرم بی تاثیر نبود واسه عفونتمم حالا دو روز پیش رفتم دکتر دوباره بهم کلوتریمازول واژینال و قرص مترونیدازول داده سری بعد که رفتم اگر خوب نشده بودم از دکتر چی بخوام؟یا چی بگم؟

به نظرتون اگر درخواست شستشوی واژینال کنم مضره؟

لطفا شما با حوصله جوابمو بدید دیگه از همه جا مونده شدم من😞

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
عفونت شما بایستی توسط متخصص زنان یا ماما مشاهده و تشخیص داده شود. تنها با شرح حال نمی توان عفونتهای واژن را درمان نمود.
همچنین با توجه به وجود عود، نیاز به درمان بلند مدت خواهید داشت.

شستشو ی واژن مناسب نیست، شما میتوانید عسل طبیعی به داخل واژن تزریق نمایید.