سلام من در رابطه با همسرم با اینکه همه متدی رو امتحان کردیم تایم کم و زیاد روش های مختلف ولی من تا حالا هیچ حس لذت بخشی تجربه نکردم فقط درد دارم وقتایی هم که درد ندارم لذت هم ندارم نمیدونم لذتی که خانوما ازش حرف میزنن اصلا وجود داره یا نه باید چه کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
شما از اختلال آنورگاسمی رنج می برید که به منظور بررسی ، تشخیص علت و درمان مقتضی پیشنهاد می شود حتما و به اتفاق همسر خود به یک زوج درمانگر مراجعه فرمایید .

تجربه شما

سلام

شاید لذت بردن شما در رابطه دخولی نباشه چون خیلی از خانم ها از رابطه دخولی لذت نمی برند و ربطی هم به متدهای مختلف ندارد.شما باید به وسیله همسرت نقاط حساس و محرک را کشف کنید و با تحریک آن قسمت با دست یا زبان و دهان در کنار دخول کردن لذت ببری و به برانگیختگی کامل و سپس به ارگاسم برسی.