جدایی یا ادامه زندگی؟

81 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید خدمت مشاور عزیز.خانمی هستم 36 ساله دارای دو فرزند دختر 16 و 14 ساله .بعد از سالها زندگی با همسرم الان دیگه از نظر روحی پشخصیتی خیلی آسیب دیدم. همسرم 41 سالشه و خیلی بددهن و عصبیه دست بزن داره و حتی به دخترامون فحاشی میکنه‌.خیلی زیادتر از حد معمول وابسته به خانوادش به رفیق و دوستاشم خیلی زیاد ارادت داره. اونقدر که تقریبا که نه کاملا آدم بی مسئولیت شده. چند ساله بیکاره و روزگارمون با مسافر کشی و منت و هزاران بدبختی میگذره. تمام این سالها هزاران بار منو با ندادن خرجی خونه تنبیه کرده. دیگه بماند که چقدر با تخریب شخصیت بچه هامون و من خودشو توجیه می‌کنه.تیر ماه و مرداد ماه رو ترک منزل کرده بود که بار اولش نبود.ولی این بار با نقشه قبلی و گویا قصد ازدواج بوده. از عید میگفت قصد ترک منزل داره حتی هر روز بارها به دخترا یاداوری میکرد که با خانم جدیدش میاد و سر میزنه بهشون .بعد از ترک منزل هم طی تماس هایی با باجناقش و خانوادم عنوان کرده بوده که مادرش براش داره آستین بالا میزنه. ولی من طی شکایت برای نفقه و مهریه و حالا به چه علت ابراز پشیمونی کرد و برگشت خونه.ولی اخلاقش بهتر نشده که بدتر هم شده. توهینای وحشتناک و قطع ارتباط با خانوادم کردم ، بیکاریش و از طرفی اخلاقش دیگه زندگی رو برام غیر قابل تحمل کرده.بارها شماره خانما رو از گوشیش پیدا کردم. گوشی یه خانمی دستش بود و حتی عکسش تو گوشی بود. مدام با زنایی که بهش زنگ میزدن قرار میذاشت. چند بار اتفاقی محل کارش رفتم که اطرافیان محل کارش بهم یواشکی میگفتن همسرم داره خیانت مکنه. بماند که چه فامیلای کثیفی داره که همه در خیانت سنگ تموم گذاشتن. در مورد روابط زناشویی هم هر زمان که خودش راغب باشه میاد سمتم که بیشتر باعث ناراحتیم میشه تا....

سوالم الان اینه که با این وضعیت که من تازه خونه خریدم و ماشین و خونه بنام خودم. و تمام حقوق پرستاری میره پای قسط خونه .و با این اوصاف قصد جدایی دارم. آیا به صلاحمه ؟ آیا ادامه دادنش اشتباه نیست؟ رفتارای همسرم به قدری بده که دخترامونم از پدرشون بیزارن. و اصلا علاقه ای به برگشتنش نداشتن. وحتی یکبار بخاطر کتکش دو دنده سینم ترک برداشت. چند باربه دخترانم حمله کرده و بدجور کتکشون زده و اونقدر خانواده بی منطقی داره که سنتی و بی درک هستن و من باهاشون قطع رابطه کردم.

ممنون میشم پاسخ سوالمو بدید مشاوره عزیز.

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل پرستارکودک وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
عزیزم می‌فهمم که چه روزها و لحظات سختی‌رو گذروندی و چه ناملایماتی‌رو متحمل شدی،چقدر خوبه که ثمره این ازدواج دو هدیه الهیه که یار و همدم شما هستن و می‌تونید تا آخر عمر به حضورشون و‌ محبتشون دل ببندید،
همه شرایطی که گفتید معلوم‌الحاله،ندادن نفقه،مورد ضرب و شتم قرار گرفتن،هتک حرمت،خیانت و...همه این‌ها می‌تونن دلایل محکمی برای طلاق باشن ولی وقتی بحث جدایی و متلاشی شدن یه خونواده مطرح میشه باید دید چه چیزهایی‌رو از دست میدید و چه چیزهایی‌رو به دست میارید و دقیقا این موارد‌رو روی دو کفه ترازو فرض کنید و ببینید کدوم طرف سنگین‌تره و اونجاست که می‌تونید تصمیم قطعی برای ادامه راهتون داشته باشید،،
براتون شادی و آرامش آرزو می‌کنم

تجربه شما

سلام عزیز

بنده همیشه و همیشه گفتم تا جایی که ممکنه طلاق نگیرید اما با توضیحاتی که شما درباره ایشون دادین به نظرم طلاق راه حل خیلی بهتریه ....

به هیچ وجه خونه و ماشین رو به اسم کسی نزدین به هیچ وجه