بارداری

سلام روز خوش

من هر ماه روز ۱۸،۱۹ شروع قاعدگیمه این ماه کلومیفن استروژن و آمپول hcg زدم آمپولم رو یکم آذر زدم از یک هفته پیش یعنی دهم تست هام هاله داشتند ولی زمان میبرد تا هاله انداختن ولی از دو روز پیش خیلی سریع هاله مینداخت و دیروز بتا دادم بتام ۱۲بود که در رنج آزمایشگاهم ۱۰ تا ۵۰ میانه است. خب چاره ای جز صبر نیست ولی من به شدت دل درد و ترشح و سوزش توی شکمم دارم طبیعیه؟ نیاز نیست به دکتر مراجعه کنم؟ نظر شما در مورد باردار بودنم چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به عدد بتای خون شما احتمال بارداری وجود دارد اگر گهگاهی دردهای پریودی دارید طبیعی است و علت آن تغییرات هورمونی می تواند باشد اما اگر سوزش وخارش و ترشحات بدبو دارید باید از نظر عفونت بررسی شوید موفق باشید.