اختلال خواندن پسر هفت ساله

سلام پسر من ۷ سالشه کلاس اولی با گذشت ۳ ماه هنوز نمیتونه یک کلمه بخونه ولی با صدا کشی من میتونه درست بنویسه ولی اصلا نمیتونه بخونه شما چه نظری راجبش دارید. و اینکه پسر فوق حساسی هست چون از پدرش جدا هستیم نمیدونم باعث این اختلال شده یا نه ممنونم راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست خوبم

اينكه بعد سه ماه هنوز نمی تواند بخواند بايد پيگيری كنيد و با مراجعه به روانشناس اختلال يادگيری مشكل ريشه يابی شود ، مسائل عاطفی مثل جدايی مي تواند كودک را دچار اضطراب شديد كند و در عملكرد تحصيلی و زندگی تاثير بگذارد و اينكه دقيقا موضوع ناتوانی در خواندن از چه عاملی نشات گرفته بايد بررسی شود.

بهتر است قبل از زياد حجم درس درمان را شروع كنيد و مطمئن باشيد اثربخش است.

موفق باشيد