کتک زدن و پزشکی قانونی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 92 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام و خسته نباشید.من هشت ماهه ک ازدواج کردم و در این مدت حدودا ده باری به قصد مرگ و به طرز وحشتناکی کتک خوردم اونم بی دلیل چون همسرم وحشتناک عصبی هستن و تعادل خودشون رو ندارن.و اینبار که کتک خوردم رفتم شکایت و پزشک قانونی.الان میتونم راحت طلاق بگیرم و مهریمو ازش بگیرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام بر شما
از اتفاق پیش آمده متاسفم؛
در خصوص مهریه که هر زمان قصد داشتین می توانید مطالبه نموده و یا مورد اجرا قرار دهید و ضمن درخواست تامین خواسته ، اموال زوج(به غیر از مستثنیات دین ) را توقیف نمائید .
در خصوص طلاق نیز بهتر است تا صدور حکم قطعی علیه زوج صبر نموده و سپس به استناد آن دادخواست طلاق خود را تقدیم نمائید.
ضمنا توصیه می شود قبل از هر اقدامی از وکیل مشاوره دقیق تری بگیرید
موفق باشید

تجربه شما

با سلام و تشکر از پاسختون.من یک سوال دیگ داشتم.من میدونم که عدم کنترل ایشون بخاطر اینکه ماری جوانا مصرف میکنن.ولی من تا الان به روی ایشون نیاوردم چون میدونم زیر بار نمیره.من چطور میتونم این موضوع رو در دادگاه به اثبات برسونم؟

@گیتی72

با سلام

در دعوای كيفری مطروحه و يا در دعوی طلاق به اعتياد ايشان استناد كرده و تقاضای معرفی ايشان به پزشكی قانونی نمائيد و به طبع معاينات و آزمايشهای لازم انجام خواهد شد،اما توجه داشته باشيد كه در دعاوی حقوقی زوج الزامی به مراجعه به پزشكی قانونی نخواهد داشت

موفق باشيد