سلام خسته نباشین، من بیست و هشت و شوهرم بیست و نه سالشه،شوهرم خیلی زیاد حرف میزنه در جمع بزرگ و کوچیک نمیشناسه و همش حرف میزنه و ادعاش میشه،بددهن و زود جوش و عصبی،کلا آدم خوبیه ولی این اخلاقش خیلی روی اعصابم تاثیر میزاره و حرصم میده مدام فکر میکنم الان همه دارن تو دلشون شوهرمو مسخره میکنن،و این آزارم میده به هر روشی که بلدبودم بهش گوش زد کردم ولی کو گوش شنوا،لطفا راهنماییم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
زیاد صحبت کردن وپرحرفی دلایل مختلفی دارد
بعضی افراد مدام صحبت می‌کنند و مایل‌اند در هر جمعی سکوت‌ها را بشکنند. چون در سکوت احساس نامطلوبی دارند. یا بعضی از افراد از صحبت کردن، برای تخلیه‌ی اضطراب و نگرانی‌های خود استفاده میکنند بهتراست علت این پرحرفی را کشف کنید .به جای تذکر دادن پیشنهاد بدهید که درصحبتهایت گاهی سوال بپرس نظر اطرافیان را بدان برای اینکه اطلاعات لازم داشته باشی مطالعه کن و ..‌
البته باید دید که دیگران هم نظر شما را دارند که همسرتان پرحرف هستند یا خیر
سعی کنید در مکالمه خودتان از حواشی دست بکشید و موضوع اصلی را بگویید یا باحالت صورت متوجه اش کنید که منظورش رافهمیده اید ونیازی به توضیح نیس اینگونه متوجه میشوند که باید کوتاه حرف بزنن
درمورد بددهن بودن همسرتان باید بگویم که این رفتار آموختنی است احتمالا ایشان در محیطی بزرگ شده اند ویا در محیط کار و .. درشرایطی بوده اند که این رفتار را اموخته اند
هیچ واکنشی بدون علت انجام نمی‌شود. بددهنی نیز واکنشی از سر خشم است که می‌تواند علت‌های مختلفی داشته باشد بنابراین به علت بددهنی توجه کنید؛ ببینید چه اتفاقی افتاده که همسرتان به این کار روی آورده است. علت‌یابی در هر مشکلی، کلید حل آن است.
یکی از مهم‌ترین علل اصلی بددهنی کردن، ناکامی در تامین نیازهاست. فرد زمانی که نیازهایش از جمله نیاز به محبت، توجه یا احترام برآورده نشود، احساس ناکامی می‌کند و این ناکامی زمینه‌ساز بروز پرخاشگری می‌شود. سعی کنید در تامین نیازهای عاطفی و جنسی هم بکوشید.
آتش را تندتر نکنید: این را بدانید که وقتی فردی مثل «دیگ زودپز» جوش می‌آورد و سوت می‌زند (بددهنی می‌کند) بهتر است فقط شعله را کاهش دهید؛ گاهی با سکوت، گاهی همدلی و یا حتی عذرخواهی؛ نه اینکه در صدد دفاع از خود برآیید، بحث را ادامه دهید و مدام ایراد بگیرید.
2. به خودتان مسلط باشید: بسیاری از جر و بحث‌ها به دلیل تسلط نداشتن شما و همسرتان بر هیجانات خود به وجود می‌آید. گاهی اوقات زوجین با واکنش نامناسب از جمله بی‌اعتنایی و بی‌توجهی، پرخاشگری یا خشونت ناخواسته به رفتارهای اشتباه یکدیگر دامن می‌زنند.
توصیه میکنم حتما با یک روانشناس و مشاور جلسه حضوری داشته باشید