همسر عصبی و بی حوصله

153 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشيد حدود ۲ سال هست ازدواج کردم يک فرزند ۱ ساله دارم. مشکلی که ما داريم اينه شوهرم زود عصبی ميشه ،بی حال ميشه ، از زندگی خسته ميشه، اهل مسافرت نيست ،اهل گردش نيست ،با بچه هم ميونه خوبی نداره ميگه بچه چيه همش دردسره از زندگی انداخته منو، حوصله بچه نداره، بچه گريه ميکنه ميگه بيا ساکتش کن حوصله شو ندارم. ميترسم زندگیمون از هم بپاشه. لطفا کمکم کنيد درضمن ميگم برو پيش مشاور ميگه برم ميدونم چی ميگه الکيه همش لطفا کمکم کنيد چيکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز...
اقايون با خانمها دوتا تفاوت اساسي دارن يكيش تفاوت جنسيتي هست يعني اينكه احساسات و اخلاقيات اقايون با خانمها كلا متفاوته خانمها جزئي نگر هستن و اقايون كلي نگرن ... خيلي از مواردي كه خانما دوست دارن واسه اقايون كسل كننده و حوصله سر بر هستش
براي اينكه همسرتون رو همراه خودتون بكنيد بايد مدل درخواست كردنتون رو عوض كنيد هيچوقت امري حرف نزنين هميشه درخواست خودتون رو يا بصورت خواهشي بيان كنيد يا بصورت سوالي مثلا به جاي اينكه بگين پاشو منو ببر خونه مامانم ، بگين عزيزم ميتوني منو ببري خونه مامانم اينا.. لطفا..!! مطمئنا ايشون با اين مدل درخواست كردن انعطاف بيشتري نشون ميده احتمال اينكه شمارو ببره خيلي بيشتره و اين مدل درخواست رو در همه كاراهاتون اعمال كنيد... خودتونم سختگير نباشين و مهربانانه باهاش صحبت كنيد يادتونم باشه غر نزنين سرش... غر زدن مردهارو از خانمشون دور ميكنه

تجربه شما

باسلام .همسر من هم تقریبا این اخلاق رو دارن ولی در عوضش خوبی های دیگه ای هم دارن که خیلی بیشتر از این بدیه البته همسر من خیلی دخترمونو دوست داره (هنوز ۱۰ روزشه ) ولی نه حوصله تفریح و گردش رو داره نه مهمونی و نه هیچ چیز دیگه ای هرجایی هم بخوام بریم فایده نداره باید حتما مامانش و خانوادش تصمیم بگیرن برن ماهم بریم اینجوری نیست که حتی یه بار با خانواده من بیرون بیاد منم خیلی ناراحت میشدم و هنوزم میشم به هر زبونی هم بیان کردم حتی بارها بوده گفتم وای  فلانی عزیزم چقدر دلم لک زده برای حرم امام رضا بعد دیدم واکنش نشون نداد گفتم کاش الان تو حرم بودیم یادته فلان دفعه رو .... ولی هیچ اثری نداره منم دیگه کنار اومدم