پریود شدن بعد از سقط

سلام من ماه گذشته سقط داشتم تا سه هفته کامل خونریزی و لکه بینی داشتم. بعد از سه هفته پاک بودم و بعد از شش روز دوباره پریود شدم. البته نمی دونم پریوده یا ادامه سقط؟ سقط تو هفته شش بود. حالا آیا این طبیعیه یا غیر طبیعیه؟ آیا پریود حسابش کنم یا ادامه خونریزی سقط؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بعد از سقط تا حدود ۴۲ روز خونریزی دارید پس نگران نباشید.‌گاهی بعد از آن هم بی نظمی های هورمونی داریم ولی اگر زمان طولانی شود باید بیشتر بررسی شوید.‌ با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش