درد در هنگام دفع

سلام شیر خشک نوزاد دو ماهه ام قبلا آپتامیل پپتی بود الان با نظر پزشک و بخاطر رفلاکس بیومیل ای آر میخورد.

به خاطر تغیر شیر خشک دچار سفت شدن مدفوع و درد در هنگام دفع است.ولی در شبانه روز یک بار دفع دارد.

کدام راهکار را انجام بدهم؟مجاز هستم آب جوشیده بدهم؟یک وعده پپتی بدهم؟یا بیومیل را رقیق کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
هنگام دفع در لگن آب گرم بنشیند و شکم و پشت را به آرامی ماساژ دهید. اگر  یک بار دفع را راحت انجام می دهد نیاز به اقدام دیگری نیست. اگر مدفوع سفت و خشک دارد و به راحتی دفع صورت نمی گیرد جهت نیاز به تغییر شیرخشک با پزشک کودک مشورت کنید.