سلام سلام خسته نباشید من 23 آبان ماه پریود شدم و اولین روز پريوديم بود 4 آذر ماه با شوهرم نزديکي داشتم و از ترس اینکه پیش آب باعث حاملگی من نشه قرص اورژانسی خوردم و 12 ساعت بعد یک دونه ديگه و 13 آذر هم باز همین اتفاق افتاد 4 عدد قرص ال دی و 12 ساعت بعد 4 عدد ديگه ،در ضمن من تا قبل از این پريودی از قرص روکين استفاده میکردم این ماه نخوردم این مشکلات به وجود آمد امکان حاملگی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام
قرص اورژانسی احتمال حاملگی رو کم میکنه ولی این احتمال صفر نمیشه