زمان پا گرفتن کودک

39 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من دوقلو دارم که 7 ماهشون تموم شد یکی از بچه هام نمیتونه پا بگیره به اصطلاح زیر بغلشو میگیرم نمیتونه رو پاش وایسته زود میوفته ویتامین آ د میدم باید چیکار کنم؟

و اینکه دیگه هیچکدومشون شیرمو نمیخورن و از همون موقع شیرخشک و غذا هم نمیخورن چیکار کنم با پزشکای زیادی مشورت کردم زینک اینا هم دادم ولی خوب نشدن

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

‌سلام خدمت شما والد گرامی
در مورد بحث تغذیه کمکی نمی‌تونم بهتون بکنم چون تخصص من نیست.
در مورد اینکه زیر بغل کودک هفت ماهه رو می‌گیرید و پا نمیگیره هم چیز خاصی نگفتید از وضعیت رشد حرکتی کودک مورد نظر
آيا کنترل گردن داره؟
غلت میزنه؟
سینه‌خیز میره؟
نشستن رو دوست داره؟
در حالت طاق باز پاهاشو به زمین فشار میده و حالت پُل به خودش بگیره یا نه؟
این موارد رو بفرمایید  تا بتونم بیشتر کمکتون کنم

تجربه شما

سلام با تشکر از وقتی که گذاشتین

بله هم گردن میگیره غلط میزنه و پاهاشو فشار میده به سمت جلو حدودا چند دقیقه میشنه و پاهاشو به دهنش میرسونه ولی نمیتونه وایسته یا به اصطلاح پا بگیره