کم بودن بتا و احتمال سقط

32 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام من بی بی چکم بعد دو روز پاک شدن مثبت شد آزمایشم بعد ۲ روز مثبت ، ۲ روز لک قهوه ای داشتم دکتر گفت ساک تشکیل نشده گفت بتات زیاد بالا نیست خطر سقط هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم

بتا رو امروز باز تکرار کنید اگر حداقل دوبرابر شده باشد خوب هست و اگر کمتر باشد نیاز به بررسی دارد

تجربه شما

با سلام خانم دکتر عدد بتا من۱.۳۰ البته ۴ روز قبلی دوره ۶ روز میگذره جز لکه قهوه ای درد پهلو کمر دارم یعنی منفی

از پاسختون نهایت تشکرو دارم

بتا رو تکرار کردم ۳۴۵ بود البته از یک آزمایشگاه دیگه خانم دکتر دو روز خونریزی داشتم الان دو روزه قطع شده تمام علایم رو هنوز دارم سینه درد، گرسنگی... سونو دادم احتمال خارج رحمی داده ۹۰ درصد ولی گفت خیلی کوچیکه همه چیز طبیعی بدون مایع آزاد و ضایعه فقط یک توده گرد کوچک در مجاورت تخمدان راست و بنظر مجزا به ابعاد ۱۵*8 دیده شده نظرتون چیه؟ خیلی نگرانم

@kolban_68

عزیزم نباید آزمایشگاه رو عوض کنید چون ملاک باید آزمایشگاه ثابت باشه

در هر صورت صبر نکنید و به متخصص زنان مراجعه کنید چون بارداری خارج رحم خطر دارد