بی محلی کردن همسر

78 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید. من مشکلی دارم که واقعا نمیدونم چطوری حلش کنم. من پنج ساله که ازدواج کردم و یک بچه سه ساله و نیمه دارم. مشکل من همسرمه. متاسفانه از همون روزهای اول ازدواجمون تا الان اصلا پیشم نمیخوابه و همیشه جاش رو جدا میکنه. مدتی که اصلا با من حرف نمیزنه. و فقط زمانی که نیاز جنسی داره مهربون میشه. این موضوع واقعا من رو ناراحت کرده طوری که همش در حال خود خوری کردن هستم. و نسبت به همسرم دلسرد شدم. لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم تا این مشکل رو حل کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
دو نکته را در رابطه خود رعایت کنید:
دست از تغییر همسر خود بردارید. انتظار خود را به صفر برسانید با خود نگویید او یه قدم بردارد تا من هم یک قدم بردارم(مثل بازی گرد شکستم) من میفهمم که انتظار شما برای نوازش و درک شدن طبیعی ست اما در حال حاضر او به هزار و یک دلیل این کارو نمی کند.اگر انتظار داری روری روزگاری همسرت تغییر کنه هرگز این اتفاق نمی افتد پس تو سهم خودت را انجام بده(سهم تو از رابطه 100% است نه 50%) حتی اگر او کم میگذارد شما نباید این کارو انجام بدی که در یک دور لج و لجبازی بیفتید. بنابراین وظیفه خودت را انجام بده: چیکار کنی؟ انسان خوبی باش(یعنی پذیرش)
دوم: اما وظیفه شماست چیست؟ سلام کن، به استقبالش برو، براش میوه بیار، باهاش صحبت کن حتی اگر مانند حس دیوار بهت داد فقط حرف بزن مهم است حرف بزنید البته گله و شکایت و غر فقط از روزمره از شکاف دیوار😉. نکته مهم تو چیزی ازش نخوای مثلا اه چرا سردی چرا پیام دادم سکوت کردی هیچی انتظاری ((**چهل روز روزه بی انتظاری بگیر)) با خود بگو من این کارهارو برای خودم انجام میدم نه برای شوهرم. با خود بگو من یک انسانم که نیاز دارم به دیگرلن محبت کنم (در کنار محبت دیدن). با دیدن سردی رفتار همسرت خودت مثل ایشون نشو.سعی کن اون رو به راه بیاری نه که تو بشی مثل ایشون. زرنگ و هوشیار باش.محبت کنحداقل 50% نیازت رو جواب داده باشی. شروع کن به رفتارهای صمیمانه حرف های خوب زدن، خوابیدن با هم اصلا و ابدا رختخواب تون رو جدا نکنید و یادتون باشه برای خاطر خودت بغلش کن /می خواد بره بیرون بدرقه کن بگو حق منو بده(مثلا بوس یا بغل کردن).
این کارها نباید موقت باشد.
نکته دیگر وقت گفتگو هفتگی برای خودتون داشته باشید تا در مورد مشکلات، خواسته ها و نیازها گفتگو کنید البنه بدون متهم کردن همسرتون
دادن پیام من
جمله با من شروع شود
احساس خود را بیان کنید
تاثیر  بر شما
انتظاری که دارید
من احساس ناراحتی میکنم چون حس میکنم نیاز من مورد توجه بودن براورده نمیشه دوست داشتم گاهی برام گل بخری حتی یک شاخه یا حتی لبخند بزنی دید لبخندت بهم انرژی میده. تو عزیزترین زندگی منی و ابراز محبتت باعث داشتن حس خوب میشه در من .
وقتی دور از من میخوابی حس میکنم چیزی گم کردم (حتی اگه لازم شد بالشتون رو بردارید و برید کنارشون هرجا که باشه دراز بکشید)
اگر با ایحاد رابطه صمیمانه دوری کمتر شد تلاش خود را ادامه دهید در غیر این صورت برای بررسی عمیق تر به یک زوج درمانگر مراجعه کنید.

 روزگار به کام. جاده عاشقی هموار نیست صبور و عاشق باشید🌹🌹🌹

تجربه شما

اتفاقا همه این کارهایی که گفتین رو انجام دادم. من احساس میکنم که این رفتارش ریشه در کودکی داره. چون یکبار برای من توضیح داد که پدر و مادرشو تو وضعیت نادرستی دیده بود. طوری که از ترسش فرار کرده بود و رفته بود پلیس آورده بود به خونه