افتادن کودک از روی مبل

سلام.پسر من 5 سالشه از رو مبل افتاد محکم کمرش خورد زمین نفسش بالا نمیومد.از وقتی افتاده میگه کمرمو سرم درد میکنه.خطرناکه؟بغل سرش درد میکنه نزدیک گیجگاهش.ممنون میشم جواب بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن 5 جنسیت مرد شغل . وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
به حرکات و راه رفتن توجه کنید ببینید آثاری از درد داشتن هنگام فعالیت دارد یا خیر. اگر مشهود است و با توجه به اظهار درد از جانب کودک توسط پزشک معاینه شود.