کم بودن خونریزی پریود

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 81 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. وقتتون بخیر

میزان خونریزی من در دوران پریودی نسبت به سایرین کم هست. از طرفی سیکل من 5 روزه است. یعنی سه یا چهار روز خونریزی و در روز پنجم تمام می شود.

پریودی دقیقی دارم. درد ندارم. علایم خاصی ندارم. در دوران پریودی از خوردن سردی و هر چیزی که ضرر داره خودداری می کنم.

چرا خونریزی من کم است؟

رنگ خونم هم آلبالوییه

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما طول دوره پریود و میزان خون ریزی شما نرمال است اگر طول دوره پریود کمتر از ۳روز کامل و یا بیشتر از ۱۰ روز باشد نیاز به پیگیری وجود دارد موفق باشید