امکان بارداری با آزمایش منفی هست؟

سلام یکساله ازدواج کردم ماه پیش اول آبان عادت شدم و همیشه عادت منظم و سروقت داشتم این ماه برای اولین بار عادتم دوهفته عقب زد باید اول آذر میشدم تاحالا که ۱۴ روز گذشته نشدم و درد پریودی هم ندارم البته گاهی اوقات خیلی کم رحمم دردمثل پریودی خفیف میگیره سریع قط میشه.ولی مثل پریودی شدید نیست.یک هفته از تاخیر عادت گذشته بود سه بار بی بی چک گذاشتم منفی نشون داد ۱۱ روز از تاخیر گذشته بود آزمایش خون دادم منفی شد امروز صبح که ۱۴ روز گذشته برای بار چارم بیبی گذاشتم منفی نشون داد.نمیفهمم اگه حامله نیستم چرا عادت نشدم تاحالا!خیلی برام عجیبه من حتی اخیرا استرس هم نداشتم بگم بخاطراونه!میخام علت تاخیر عادتم رو بدونم چرا یهو اینطوری شد؟!آیا باوجود جواب منفی آزمایش امکان بارداری وجود داره؟میترسم کیست داشته باشم😢ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به تاخیر پریود شما و  منفی بودن آزمایش خون احتمال بارداری وجود ندارد باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما با انجام  سونوگرافی  وآزمایشات هورمونی بررسی شود موفق باشید.