تماس با خانواده همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 132 بازدید 1 تبادل تجربه

خانواده همسرم در این دو سال عقدم تا به حال تماسی با من نگرفتن و جویای حال من نبودن هیچوقت و تماس ها یک طرفه بوده همیشه از جانب من. به همسرم گلایه کردم ولی فایده ای نداشته به نظر شما من چیکار کنم و باید همیشه فقط من زنگ بزنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
تا جایی که احترام و ادب اجازه میدهد و خودتان راحت هستید با آنها به عنوان بزرگتر و خانواده شریک زندگیتان ارتباط برقرار کنید و بهانه دست آنها ندهید
بدون در نظر گرفتن رفتار متقابل تماس بگیرید و جویای حالشان باشید اما در حد معقول و منطقی نه کم نه زیاد
شکایت و گلایه به همسر از خانواده هیچ تاثیر مثبتی نداره و همسرتان رو از شما دور خواهد کرد
در ذهنتان این گونه تجسم کنید که من به وظیفه خودم عمل میکنم، حال اینکه اون ها از وظایف خودشان سر پیچی میکنند براتون مهم نباشه

تجربه شما

سلام منم همینجوری بودم اولای عقدم ولی بعدش تصمیم گرفتم زنگ نزنم دیگه زنگ نمیزدم اگه یک ماهم نبودم فقط خونشون میرفتم هر وقت که میتونستم چون از دو شهر بودیم